top of page

 

Marketingstrategi

Ved I, hvordan kunderejsen foregår?

Har I fastlagt mål og en marketingplan for, hvordan I vil nå dem?  

Er der styr på marketing-værktøjskassen? 

Hvis ikke, så giv mig et kald!

DERFOR KAN JEG HJÆLPE 

Fra strategi til resultater

Når tankerne skal omsættes til virkelighed

 Jeg træder gerne til, når I skal udvikle en marketingstrategi og -plan og fastlægge, hvad I vil fokusere på. Vi finder også ud af, hvilke mål I har, og hvad I skal igangsætte af konkrete aktiviteter for at nå dem. 

Fordi strategien skal levere 

Jeg hjælper jer med at sætte aktiviteterne i gang og styre efter jeres mål. Ligegyldigt om det er en brand identity eller en kampagne, I står og mangler. Eller måske jeres digitale indsats, der skal have et løft. 

Fast projekt eller på timebasis?

Jeg kan bookes fast nogle dage om ugen, nogle timer en gang i mellem eller som en del af et projekt i Kollektivet.

Kollektivet_002.png

VIL DU VIDE MERE OM MIG?

Referencer

Skaber fremdrift og sætter retningen
Hos Rikke er der handling bag ordene. Hun er eminent til at danne sig et overblik, prioritere og sætte de arbejdsprocesser i værk, der er nødvendige for at skabe fremdrift og udvikling. Hun arbejder meget professionelt, er altid engageret og står på mål for det hun siger.
 
Som leder er hun involverende, menneske-orienteret og skarp til at organisere og udvikle teamet. Hun skaber fokus og sætter retningen. Ligeledes bidrager hun i en ledergruppe på alle planer. Som person er hun varm, smilende, positiv og en gave som kollega, og jeg giver hende min bedste anbefaling.
 
Malene Kastrup, HR Manager, CULT 
Målrettethed, professionalisme og idérigdom

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Rikke som freelance marketingchef hos COZE AARHUS. I den tid har Rikke formået at køre det ene projekt i stilling efter det andet til trods for, at hun “kun” har haft tre faste dage på kontoret om ugen. Det har imidlertid aldrig været et problem. Tværtimod har Rikke altid udvist enorm fleksibiliet og overskud, når spidsbelastningsperioder meldte sig. 

 

Som chef er Rikke karakteriseret af målrettethed, professionalisme og idérigdom. Hun sikrer det forkromede overblik, forstår at prioritere og ikke mindst at uddelegere helt rigtigt i forhold til tid og ressourcer. Det har betydet, at jeg altid har haft rammerne til at udvikle mig. Både personligt og professionelt. 

 

Men Rikke er mere end en pålidelig chef. Hun er nemlig også en fantastisk kollega. En kollega, der altid har overskud til at vende stort og småt, grine når det spidser til og komme med den rette vejledning, når det er nødvendigt. 

 

Jeg er meget taknemmelig for den tid, som jeg har haft under Rikkes kyndige ledelse. Og jeg skriver derfor dette med de varmeste anbefalinger. 

Marianne Spanggaard, Kommunikation og SoMe, Coze Aarhus

bottom of page