Strategi og planlægning

Hvilke udfordringer og muligheder står I overfor, og hvordan får I det bedste ud af dem?

Hvem er målgruppen, og hvordan rammes de bedst? Hvilke markeder skal have fokus, og hvordan prioriteres marketingindsatsen? 

Jeg hjælper med at stille skarpt på mulighederne og udarbejder en konkret strategi og handlingsplan med mål inklusive forslag til eksekvering - så I gør de rigtige ting, på den rigtige måde! 

Brand og Sales Marketing

Ved I, hvad jeres brand står for, og hvordan det skal vises og kommunikeres til omverdenen?

Har I defineret brandets værdier og positionering, og har I styr på de kampagner, der skal styrke brand'et?

Jeg træder gerne til, når I skal have udviklet og implementeret en brand identity, en kampagne eller et helt konkret salgsredskab. Jeg kan hjælpe lige fra brief til implementering - om det er via butikken, sociale medier, influencers/pressen eller andre medier.

Jeg er med i Kollektivet

Jeg er også en del af Kollektivet. Kollektivet er ikke et reklamebureau, men et fællesskab af erfarne freelancere, der leverer stærke løsninger inden for marketing og kommunikation. I netværket har vi mange kompetente ADere, grafikere, tekstforfattere m.m., som jeg kan trække på efter behov.

 

Uanset opgaven kan jeg hjælpe fra a-z og sørge for, at I får leveret opgaven professionelt, og som I ønsker det. 

"Hos Rikke er der handling bag ordene. Hun er eminent til at danne sig et overblik, prioritere og sætte de arbejdsprocesser i værk, der er nødvendige for at skabe fremdrift og udvikling. Hun arbejder meget professionelt, er altid engageret og står på mål for det hun siger.

 

Som leder er hun involverende, menneske-orienteret og skarp til at organisere og udvikle teamet. Hun skaber fokus og sætter retningen. Ligeledes bidrager hun i en ledergruppe på alle planer. 

 

Som person er hun varm, smilende, positiv og en gave som kollega, og jeg giver hende min bedste anbefaling."

Malene Kastrup, HR Manager, CULT 

"Rikke contributed significantly to the professionalism, the management skills and the efficiency-level in the company. She is an intelligent and emphatic team leader with a positive style.
 
Her very good mix of commercial talent and know how within the fields of marketing and communications was a valuable asset. You can always count on her and expect her to make things happen. Rikke is capable of working successfully with all levels of the organisation she is in - and across borders."

 

Dorthe Vinkler, CEO, PILGRIM 

Photos: Tina Rosing 

be in

touch

Rikke Friis Ingø, rikke@friisingoe.dk, 24 21 97 56, kollektivet.dk