Branding

Ved I, hvad jeres brand står for? 

Og hvordan det vises og kommunikeres til omverdenen? 

Har I styr på jeres marketing-værktøjskasse? 

Hvis ikke, så giv mig et kald!

DERFOR KAN JEG HJÆLPE 

Fra brand identity til SoMe 

Udvikling af nye salg- og marketingredskaber

 Jeg træder gerne til, når I skal have udviklet og implementeret en brand identity, kreeret en målrettet kampagne eller opfundet et nyt salgs- eller marketingværktøj.

Styring af marketingaktiviteter

Jeg kan styre jeres branding- og kampagneaktiviteter og jeres digitale indsats, lige fra influencers til nyhedsbreve og SoMe-aktiviteter.

Projektleder eller marketingansvarlig

Jeg kan arbejde som projektleder eller marketingansvarlig ved jer. Og kan bookes fast nogle dage om ugen, nogle timer en gang i mellem eller som en del af et projekt i Kollektivet.

VIL DU VIDE MERE OM MIG?

Skaber fremdrift og sætter retningen
Hos Rikke er der handling bag ordene. Hun er eminent til at danne sig et overblik, prioritere og sætte de arbejdsprocesser i værk, der er nødvendige for at skabe fremdrift og udvikling. Hun arbejder meget professionelt, er altid engageret og står på mål for det hun siger.
 
Som leder er hun involverende, menneske-orienteret og skarp til at organisere og udvikle teamet. Hun skaber fokus og sætter retningen. Ligeledes bidrager hun i en ledergruppe på alle planer. Som person er hun varm, smilende, positiv og en gave som kollega, og jeg giver hende min bedste anbefaling.
 
Malene Kastrup, HR Manager, CULT 

Referencer

Målrettethed, professionalisme og idérigdom

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Rikke som freelance marketingchef hos COZE AARHUS. I den tid har Rikke formået at køre det ene projekt i stilling efter det andet til trods for, at hun “kun” har haft tre faste dage på kontoret om ugen. Det har imidlertid aldrig været et problem. Tværtimod har Rikke altid udvist enorm fleksibiliet og overskud, når spidsbelastningsperioder meldte sig. 

 

Som chef er Rikke karakteriseret af målrettethed, professionalisme og idérigdom. Hun sikrer det forkromede overblik, forstår at prioritere og ikke mindst at uddelegere helt rigtigt i forhold til tid og ressourcer. Det har betydet, at jeg altid har haft rammerne til at udvikle mig. Både personligt og professionelt. 

 

Men Rikke er mere end en pålidelig chef. Hun er nemlig også en fantastisk kollega. En kollega, der altid har overskud til at vende stort og småt, grine når det spidser til og komme med den rette vejledning, når det er nødvendigt. 

 

Jeg er meget taknemmelig for den tid, som jeg har haft under Rikkes kyndige ledelse. Og jeg skriver derfor dette med de varmeste anbefalinger. 

Marianne Spanggaard, Kommunikation og SoMe, Coze Aarhus

EN KOP KAFFE?

Let's get in touch 

Rikke Friis Ingø, rikke@friisingoe.dk, 24 21 97 56

Photos: Tina Rosing